Cursus Herhaling DLP (1 dagdeel)

Cursus Herhaling DLP (1 dagdeel)

U bent werkzaam als Deskundig Leidinggevende Projecten. Om uw kennis en kunde op een eenvoudige manier op niveau te houden, bieden wij u een cursus Herhaling DLP' aan waarin wij de kennis van de DLP opfrissen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot het behandelen van praktijksituaties. De cursus Herhaling DLP is geschikt voor iedereen die in het bezit is van het certificaat Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) en/of deze kennis actueel moet houden (advies herhaling: 1 keer per 5 jaar).

Houd onze website in de gaten voor nieuwe data!

Momenteel wordt bij 'werken in verontreinigde grond(water) en/of baggerspecie' de CROW-publicatie 400 (versie december 2017) als leidraad gebruikt. Deze publicatie is een richtlijn op basis van de Arbo-wet en de milieuwetgeving (Wbb).

Om uw kennis en kunde op een eenvoudige manier op niveau te houden, bieden wij u een ‘cursus Herhaling DLP' aan waarin wij de kennis van de DLP opfrissen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot het behandelen van praktijksituaties. Vooraf bieden wij u de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen die u wilt herhalen. Wij hebben hier een standaard vragenlijst voor gemaakt, deze is hier rechts te downloaden.

Doelgroep:

Iedereen die in het bezit is van het certificaat Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) en deze kennis actueel moet houden (advies herhaling: 1 keer per 5 jaar).

Resultaat:

  • u beschikt weer over de meest actuele kennis op het gebied van werken in of met verontreinigde grond(water) en/of baggerspecie;
  • u ontvangt een nieuw certificaat.

De cursus omvat:

  • herhaling belangrijke aspecten;
  • praktijk en theorie aan de hand van stellingen;
  • gasmeten en uitvoeren van metingen;
  • ontwikkelingen in de wet- en regelgeving;
  • discussie;
  • eventueel het maken van een casus.

Cursusduur/tijden:

Van 8:00 uur tot 12:00 uur.

Deelnemers:

Minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers per groep/dag.

Kosten cursus:

€ 175,00,- per deelnemer (inclusief lunch en thee/koffie, exclusief 21% BTW en de CROW publicatie 400).

Locatie:

KP Adviseurs BV
Lekdijk Oost 12
3413 MS JAARSVELD (gemeente Lopik, provincie Utrecht)

Neem via dit telefoonnummer of dit e-mailadres contact met ons op voor meer informatie.