Validatiemetingen

Validatiemetingen asbest laten uitvoeren

Wanneer er asbest wordt aangetroffen in een zwaarder sanering categorie maar het is mogelijk met bepaalde technieken het werk veilig uit te voeren, kan dit door een validatiemeting (SCi-547 en SCi-548) getoetst worden en toegepast worden. Onze deskundige onderzoekers kunnen vaak tijdens het werk eventuele knelpunten direct met u oplossen door deze asbestmeting.

Door onze praktijkgerichte manier van werken en flexibiliteit garanderen we een snelle doorlooptijd en een uitstekende aansluiting op eventuele saneringswerkzaamheden.

"We zijn pragmatische onderzoekers en adviseurs die echt luisteren naar opdrachtgevers en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel hebben. De kracht is dat we in onderzoekstrajecten tussentijds blijven communiceren en de opdrachtgever betrekken bij beslismomenten. Klanttevredenheid is daarbij een belangrijke graadmeter met name voor de continuïteit van ons mooie bedrijf" - Nancy Gijp / Operationeel directeur

Neem via dit telefoonnummer of dit e-mailadres contact met ons op voor meer informatie over validatiemetingen. Of lees verder over alle andere asbestdiensten.