Nieuwsbericht

Grote Inventarisatie bij Uniper Benelux N.V.

Start met kijkenStart met lezen

Grote inventarisatie bij Uniper Benelux N.V.

Begin dit voorjaar zijn we begonnen met de asbestinventarisatie van 2 (68 meter hoge) ketels, bijbehorende gebouwen en installaties op het terrein van Uniper Benelux N.V. aan de Coloradoweg 10 op de Maasvlakte in Rotterdam.

Uniper is een wereldwijd energiebedrijf dat op grote schaal energie opwekt, verhandelt en verkoopt. Zij kopen, slaan op, vervoeren en leveren ook grondstoffen zoals aardgas, LNG en steenkool, en energie-gerelateerde producten. Op de Maasvlakte doen ze dit op industriële schaal en leveren ze verschillende diensten aan industriële klanten. In het voorjaar van 2020 heeft Uniper haar nieuwe strategie gelanceerd die toewerkt naar het volledig CO2 neutraal maken van de Europese energie productie van Uniper faciliteiten in 2035.

We zijn trots dat we hier ook een steentje aan bij kunnen dragen door een gedegen asbestinventarisatie uit te voeren daar waar nodig destructief onderzoek te verrichten om mogelijk niet direct waarneembare asbesttoepassingen op te sporen. Hierbij worden alle noodzakelijk veiligheidsmaatregelen genomen, in nauwe afstemming met het Uniper project-team. Zodat de werkzaamheden veilig en zonder incidenten uitgevoerd kunnen worden.

Kortom een hele mooie opdracht met diverse complexe randvoorwaarden waar extra aandacht voor nodig is.

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.