Nieuwsbericht

KP Adviseurs BV is verhuisd

Start met kijkenStart met lezen

 KP Adviseurs BV is verhuisd!

Waarom nu al verhuisd?

Op 24 februari jl. heeft Rusland een grootscheepse aanval op haar buurland, Oekraïne, in gang gezet. Hierdoor is een massale uittocht van vrouwen en kinderen, op zoek naar veiligheid en rust, ontstaan. Nog iedere dag zien wij de gevolgen van de oorlog via de media. Hartverscheurend zijn de beelden, ontheemd en niet wetende waar de tocht gaat eindigen.

Dijkhuis te Jaarsveld

In verband met de aankoop van een eigen kantoorpand in het centrum van Lopik, was de huur al per einde van dit jaar opgezegd. Binnen onze organisatie, KP Adviseurs BV, vroegen wij ons af of we niet eerder ons nieuwe pand konden betrekken zodat er in het Dijkhuis vluchtelingen opgevangen kunnen worden. Maar aangezien het Dijkhuis een rijksmonument is van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijlanden (HDSR) was er ook natuurlijk goedkeuring van hun kant nodig. Gelukkig liep het HDSR ook met de gedachten om een bijdrage aan de vluchtelingenstroom te leveren en ons voorstel kwam dan ook als geroepen.

Het Dijkhuis te Jaarsveld

Opvang vluchtelingen uit Oekraïne

Inmiddels zijn er verschillende overleggen geweest met onder andere de veiligheidsregio en de Gemeente Lopik. Het Dijkhuis is bruikbaar bevonden om vluchtelingen te kunnen huisvesten. Hiervoor worden de acties op dit moment uitgezet.

Nieuwe kantoor KP Adviseurs in Lopik

Wij hebben inmiddels hals over kop onze geliefde werkplek verlaten. Het nieuwe pand is ondertussen gedeeltelijk opgeknapt. Maar alle medewerkers zijn het er roerend mee eens dat een iets mindere werkplek niet opweegt tegen het niet hebben van een dak boven je hoofd.

Ons nieuwe pand aan de Dorpstraat 50 te Lopik

Samen zijn wij dan ook deze nieuwe uitdaging aangegaan en hopen dat het Dijkhuis weldra een warme plek voor onze mede Europeanen uit de Oekraïne mag worden.

U kunt ons voortaan vinden op:

 

KP Adviseurs BV

Dorpstraat 50

3411 AG Lopik

 

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.