Nieuwsbericht

KP Adviseurs en sociaal ondernemerschap

Start met kijkenStart met lezen

KP Adviseurs en sociaal ondernemerschap

Sociaal ondernemerschap wordt voor veel bedrijven in Nederland steeds belangrijker.

Ook KP Adviseurs heeft als doel maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom proberen we in alle bedrijfsprocessen zoveel mogelijk bij te dragen aan maatschappelijke doelen.

Ook bij ons inkoopbeleid houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Wij willen bijvoorbeeld meer kansen creëren voor kwetsbare mensen, zodat ze weer volwaardig kunnen meedoen in de samenleving. Ook willen we dat bij iedere keuze duurzaamheid wordt meegenomen.

We werken al samen met de volgende sociale bedrijven:

* Juist Drukwerk

* Heilige boontjes

* Bakkerswerkplaats

Sinds kort is daar een mooie samenwerking bijgekomen met Rotterdam Inclusief.

Werkplaats van Rotterdam Inclusief

Bij Rotterdam Inclusief werken Rotterdammers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om te gaan of te blijven werken. Ze coachen en begeleiden 2.500 medewerkers, samen met de gemeente, naar passend werk. Tijdens een bedrijfsbezoek werden we zo enthousiast dat Rotterdam Inclusief op diverse fronten aan de slag mag gaan voor KP Adviseurs.

Rotterdam Inclusief gaat verschillende circulaire nestkasten en circulair tuinmeubilair voor ons maken. Ook de bestrating van ons terras zullen ze voor ons gaan opknappen.

Samen helpen we op deze manier mensen, met een arbeidsbeperking hun talenten in te zetten, en zichzelf te ontwikkelen. En hierbij wordt er ook nog op een zo duurzaam mogelijk manier gewerkt!

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.