Nieuwsbericht

KP Adviseurs heeft er weer een MKB'er bij!

Start met kijkenStart met lezen

KP Adviseurs heeft er weer een MKB’er bij!

Het jaar begint goed bij onze afdeling Bodem.

Thijs Ottema heeft zijn theorie en praktijkexamen met een positieve beoordeling afgerond en is inmiddels ook door RWS erkend als gecertificeerd MKB-er voor de milieukundige begeleiding van landbodemsaneringen. Met Thijs erbij hebben we binnen KP Adviseurs nu 3 gecertificeerde MKB-ers en daar zijn we trots op!

Onze MKB-collega Thijs Ottema aan het werk

Bij bodemsaneringstrajecten waarbij sterk verontreinigde grond en/of grondwater aanwezig is, moet altijd milieukundige begeleiding aanwezig zijn. Bodemsaneringen dienen milieukundig te worden begeleid door een gecertificeerd deskundige die kennis heeft van de voorschriften die hiervoor gelden.

Een MKB-er houdt toezicht op de saneringswerkzaamheden, geeft ontgravingsgrenzen aan, meet de saneringsput in met GPS-apparatuur, neemt controle monsters en houdt een logboek bij. Hij houdt milieuhygiënisch toezicht op de uitvoering van de saneringswerkzaamheden en verzorgt tijdens het saneringsproces o.a. de processturing en verificatie. Gezamenlijk met onderhoudt hij het contact met de opdrachtgever, de aannemer, toezichthouders en andere stakeholders. Hij zorgt er mede voor dat een bodemsanering op een juiste wijze wordt uitgevoerd.  

Met onze specialisten bent u verzekerd van vakkundige begeleiding van al uw ontwikkelprojecten.

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.