Nieuwsbericht

Masterclass Ecologie inzake de Wet natuurbescherming

Start met kijkenStart met lezen

Masterclass Ecologie inzake de Wet natuurbescherming

Op donderdagmiddag 23 februari 2023 organiseren KP Adviseurs BV, Faunest architect voor de dieren en Teia.nl als samenwerkingspartners een masterclassecologie inzake de wet natuurbescherming! Deze middag zal gehouden worden op een unieke locatie bij Albron: The Green House, een volledig circulair en duurzaam paviljoen te Utrecht.

Zou u graag te weten willen komen wat de Wet natuurbescherming voor uw renovatie project of voorgenomen herontwikkeling kan betekenen?

Bijna elk project heeft impact op de aanwezige planten en dieren. Als het aannemelijk is dat er beschermde planten en dieren op de locatie aanwezig zijn bent u volgens de Wet natuurbescherming verplicht om dit in kaart te brengen.

Het is dan ook belangrijk rekening te houden met ecologische onderzoeken en de eventueel benodigde maatregelen die genomen moeten worden. Door vroegtijdig een ecologisch onderzoek uit te voeren naar de effecten van ruimtelijke ingrepen, kan vaak vertraging of zelfs het stopzetten van (her)ontwikkelingsprojecten worden voorkomen. De grootste kostenposten blijken vaak niet de onderzoeken of de maatregelen te zijn, maar het gevolg van het te laat uitvoeren ervan.

vleermuiskast

 Onze specialisten hebben altijd een oplossing op maat.


Tijdens de kosteloze masterclass vertellen de sprekers Jennifer de Jonge, Jeroen Gruijters en Jelle Hendriks over de kansen en bedreigingen en geven slimme adviezen om kostbare tijd te besparen in uw ecologische traject.

Jelle Hendriks

 

Voor Projectontwikkelaars, Woningbouw verenigingen, Architecten en gemeenten geeft deze masterclass een waardevolle bijdrage aan hun ecologische kennis met betrekking tot planontwikkelingen!
 
Schrijf u snel in via deze link: https://lnkd.in/eaEth4-4

 

We zien u graag donderdagmiddag 23 februari!

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.