Nieuwsbericht

Masterclass Ecologie met betrekking tot ontwikkelingsprojecten

Start met kijkenStart met lezen

𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬 𝐄𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐭𝐫𝐞𝐤𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐬𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧

Bij planontwikkelingen is het erg belangrijk rekening te houden met ecologische onderzoeken en de eventueel benodigde maatregelen die genomen moeten worden. Door vroegtijdig een ecologisch onderzoek uit te voeren naar de effecten van ruimtelijke ingrepen, kan vaak vertraging of zelfs het stopzetten van (her)ontwikkelingsprojecten worden voorkomen.

Om hierover zo compleet mogelijk te kunnen adviseren, informeren en begeleiden hebben we een multidisciplinair ecologisch samenwerkingsteam opgericht. Het team bestaat uit KP Adviseurs BV, Teia.nl en Faunest | Architect voor de dieren.

Jeroen Gruijters (Teia), Jelle Hendriks (KP Adviseurs) en Jennifer de Jonge (Faunest: Architect voor de dieren)

In de praktijk bleek dat er erg veel vragen zijn over dit onderwerp, genoeg om een Masterclass mee te vullen.  Met interessante presentaties van Jennifer de Jonge (Faunest: Architect voor de dieren), Jeroen Gruijters (Teia) en Jelle Hendriks (KP-Adviseurs), gaf de masterclass een waardevolle bijdrage aan de ecologische kennis van de deelnemers. Hierin kwamen kansen/bedreigingen en slimme adviezen aan bod om kostbare tijd te besparen in een ecologisch traject. Natuurlijk was er ook ruim de tijd om dieper op individuele vragen in te gaan.

Heeft u de Masterclass gemist? Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid een afspraak te maken met één van onze ecologen want onze specialisten hebben altijd een oplossing op maat!

Solliciteer nu

Dank je wel

Je bericht is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.